Tag - Runebound

Entries feed - Comments feed

Monday, September 21 2015

Runebound 3

Fantasy Flight Games on julkaissut uuden version Runeboundista.

runebound3.png

Continue reading...

Friday, May 15 2015

Runebound tuotteet

Pelilauta

Fantasy Flight Games tuotti Runeboundiin melkoisen kasan erilaisia lisäosia. Lisäosia on kolmenlaisia: isoja, uuden pelilaudan sisältäviä lisäosia jotka korvaavat peruspelistä suuren osan, hahmopakat (class decks) jotka lisäävät jokaiselle hahmolle oman korttipakan josta hahmot voivat nykäistä ässän hihastaan sekä pienet kortti-lisäosat, jotka joko antavat uusia markkinakortteja, uuden seikkailun, tai uusia hirviöitä/kohtaamisia.

Continue reading...

Thursday, May 14 2015

Lisäsääntöjä ja sääntömuunnelmia Runeboundiin

Figuurit laudalla

Joskus jokin perussääntö tuntuu kummalliselta, tai sitten säännöissä on jokin asia liian helppo tai vaikea. Tai sitten peliporukka ei muuten vaan tykkää jostain pelin säännöstä. Siksi minäkin olen muutaman säännön kehittänyt. Pelin kakkosversio on kyllä jo valmiiksi sen verran hyvin kuosissa että se on erittäinkin hyvin pelattava ihan perussäänöillä, ja mekin pelaamme usein ihan ilman mitään omia lisäyksiä.

Continue reading...

Suomennettuja ohjeita Runeboundiin

kuva2.png Kun kerran hankin Runebound-pelin, halusin suomentaa pelin perusohjekirjan jotta silloin myös englantia ei vielä niin hyvin ymmärtävät lapsenikin voivat lukea ohjeet eikä kaikkea tarvitse selittää.

Suomentelin sitten joidenkin lisäosien säännöt. Ja jotta näistä olisi iloa muillekin, laitoin säännöt saataville nettiin. Yritin kysellä Fantasy Flight Gamesilta ihan lupaa suomenkielisten sääntöjen julkaisemiseen, mutta vastausta ei koskaan tainnut tulla.

Continue reading...

Runebound

kuva1b.png

Runebound on Fantasy Flight Games:in tekemä fantasiaseikkailu-lautapeli. Peli on paljon saman tyyppinen lautapeli kuin vanha kunnon Talisman.

Pelissä lohikäärme High Lord Margath on heräämässä kuolleista, ja ottamassa maailman haltuunsa. Sankareiden (eli pelaajien) pitää estää nämä aikeet ja pelastaa maailma.

Peli on tarkoitettu 2-6 pelaajalle, peliaikaa yhteen peliin kuluu 2-4 tuntia. Peliä pelataan liikkumalla pelilaudalla suorittaen tehtäviä ja taistellen hirviöitä vastaan, sekä kehittäen sankariaan lopullista taistelua varten.

logo.png

Mikäli sinulla on suomenkielistä tai muuta Runebound aineistoa, voit halutessasi lähettää aineistoa tai linkin siitä minulle (mjvaisane@gmail.com), voin lisätä sen tälle sivustolle. Myöskin, jos löytyy kommentoitavaa käännöksistä / ehdotuksia, lähetä sähköpostia ym. osoitteeseen.

Boardgamegeek (BoardGameGeek - Runebound) sivustolta löytyy paljon lisätietoja, arvosteluja, lisäsääntöjä ja kaikkea muuta.

Runebound on Fantasy Flight Games:in tavaramerkki.

Continue reading...